Skip to content
பத்மன் | BATHMAN |
பரணி | BARANI |
பவீன் | BAVEEN |
பவளன் | BAVALAN |
பவன்யான் | BAVANYAN |
பரணி | BARANI |
பவித்ரன் | BAVITHRAN |
பரண் கல்யாண் | BARAN KALYAN |
பரத் | BARATH |
பவன் | BAVAN |
பலராம் | BALARAM |
பங்கஜ் | BANGAJ |
பத்ம நாபன் | BATHMANABAN |
பச்சன் | BACHAAN |
பதானி | BATHANI |
பத்ரி | BATHRI |
பவீசன் | BAVEESAN |
பவீந்தர் | BAVEENDHAR |
பவானிராம் | BAVANIRAM |
பங்காரு தாஸ் | BANGARUDASS |
பவேஷ் | BAVESH |
பரத்வாஜ் | BARATHVAJ |
பகத் | BAGATH |
பகத்சிங் | BAGATHSINGH |
பர்வீநன் | BARVEENAN |
பந்தன் | BANTHAN |
பர்தீஷ் | BARTHEESH |
பல்லவன் | BALLAVAN |
பனி வீர் | BANIVEER |
பரசுராம் | BARASU |
பனித்தன் | BANITHAN |
பத்ரா | BATHRA |
பவி | BAVI |
பவானி | BAVANI |
பரமேஸ்வரன் | PARAMESHWARAN |
பரமு | PARAMU |
பங்கஜன் | BANGAJAM |
பத்மநாபன் | BATHMANAABAN |
பத்மப்ரியன் | BATHMAPRIYAN |
பழனி | PALANI |
பத்மசுந்தரன் | BATHMASUNDARAN |
பத்மரூபன் | BATHMAROOBAN |
பகவத் | BAGAVATH |
பத்மலோகன் | BATHMALOGAN |
| |