Varathan | வரதன் |
Vallavan | வல்லவன் |
Varun | வருண் |
Varshan | வர்ஷன் |
Vandhi | வந்தி |
Vanajan | வனஜன் |
Varutharan | வருத்ரன் |
Vamsi | வம்சி |
Vanji | வஞ்சி |
Vajith | வஜீத் |
Vasanth | வசந்த் |
Vasu | வசு |
Vanaraj | வனராஜ் |
Vanavan | வனவன் |
Valavan | வளவன் |
Vajeeth | வஜீத் |
Vajith | வஜித் |
Valli | வள்ளி |
Vallirajan | வள்ளிராஜன் |
Vallimanalan | வள்ளிமணாளன் |
Varjith | வர்ஜித் |
Vargi | வர்கி |
Vargees | வர்கீஷ் |
Varagesh | வரகீஷ் |
Vararooban | வரரூபன் |
Varooban | வரூபன் |