Tamil Girl Baby Name Start With Yuu | யூ வில் துவங்கும் பெண் குழந்தை பெயர்கள்
யூரிகா Yuriga யூரீத்தா Yurithaa யூகனா Yoogana யூகனஸ்ரீ Yuganashri யூக ப்ரியா Yugapriya யூகலதா Yugalatha யூகா Yooga யூகமேகலா Yugamegala யூபக்ஷி Yubakshi யூபா Yubhaa
யூரிகா Yuriga யூரீத்தா Yurithaa யூகனா Yoogana யூகனஸ்ரீ Yuganashri யூக ப்ரியா Yugapriya யூகலதா Yugalatha யூகா Yooga யூகமேகலா Yugamegala யூபக்ஷி Yubakshi யூபா Yubhaa
யுவஸ்ரீ YUVASHRI யுவதி YUVADHI யுவதா YUVATHAA யுவராணி YUVARAANI யுவமணி YUVAMANI யுவா YUVA யுமை YUMAI யுஜிதா YUJITHA யுதாஸ்ரீ YUTHASHRI யுவி YUVI யுவ்ராஜி YUVRAJI யுக்தா YUDHA யுக்தி YUTHTHI யுரேணி YURENI யுவனா YUVANAA யுவானி YUVAANI யுவதி YUVADHI யுவிகா YUVIKA யுகன்யா YUGANYA யுகித்தா YUGITHAA யுவன்யா YUVANYA யுவர்ணா YUVARNA யுவேதா YUVEDHA யுதா YUDHA யுக்திகா YUKTHIGA யுக்தி ஸ்ரீ யுஸ்ரா
யீதிஷா யீதவி யீதனா யீதிதா யீதுமணி யீக்ஷிதா யீக்ஷி யீக்ஷினி யீஷிகா யீமினா யீமிரா யீமினி